Байден підтримав Гарріс як кандидатку в президенти від демократів (відео)

Новини, Політика

Президент США Джо Байден, який у неділю ввечері оголосив про вихід із президентських перегонів у США, підтримав Камалу Гарріс як кандидата від Демократичної партії.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Байдена у соцмережі Х.

Повідомлення про це Байден опублікував невдовзі після свого листа про відмову йти на вибори.

Президент, що був обраний від Демократичної партії, звернувся до своїх однопартійців, які будуть змушені шукати заміну для нього у виборчому бюллетені.

“Мої колеги-демократи, я вирішив не приймати номінацію і зосередити всю свою енергію на виконанні обов’язків президента до кінця мого терміну”, – нагадав він про це у своєму листі.

Байден розповів, що лишається задоволений тим, що 4 роки тому під час передвиборчих перегонів обрав віце-президенткою Камалу Гарріс.

“Це було найкраще рішення, яке я коли-небудь ухвалював. Сьогодні я хочу запропонувати свою повну підтримку і схвалення Камалі як кандидату від нашої партії цього року”, – додав він.

@gudzinskiy_life #сша #usa #америка #вибори #байден #трамп #обама #харіс #україна #війна #політика #политика #новини ##новости ♬ Motivation epic – Ofail Nadeem

Варто зауважити, що Байден, який переміг на праймеріз, не може самостійно обирати кандидата у разі свого виходу з перегонів. Однак видається малореальним, що партія виступить проти його пропозиції – у тому числі зважаючи на дуже малий часовий проміжок для ухвалення рішення.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.