Динамо вирушило на матч кваліфікації Ліги чемпіонів проти Партизана

Новини, Суспільство

Київське Динамо завершило навчально-тренувальний збір в Австрії та вирушило до Любліна, де зіграє перший матч кваліфікації Ліги чемпіонів сезону-2024/25 проти Партизана.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу клубу.

На зборах віцечемпіони Української Прем’єр-ліги провели п’ять контрольних матчів. Спочатку зіграли внічию з німецькими Падерборном (0:0) та Шальке (2:2), потім перемогли данський Брондбю (4:0) та південноафриканський Мамелоді Сандаунс, а в завершальному спарингу поступилися німецькому Уніону з Берліна (2:3).

Перший поєдинок протистояння відбудеться 23 липня на “Арені Люблін”. Початок — о 21:00 за київським часом. Матч-відповідь команди зіграють 31 липня в Белграді.

Нагадаємо, напередодні сербський клуб значно підвищив градус протистояння після того, як поїхав на товариський турнір у країну-терористку. Раніше головний тренер Партизана Александар Станоєвич порівняв київське Динамо з московським.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.