Івано-Франківський суди присудив жінці 34 тис. грн штрафу за продаж порновідео

Кримінал, Новини, Суспільство

Івано-Франківський міський суд визнав винною уродженку Київської області Марину Данішевську у збуті порнографії. За надісланий у Viber відеофайл з порно жінці присудили 34 тис. грн штрафу. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Zaxid.net.

Як йдеться у вироку суду, який винесли 9 липня, у вересні 2023 року жінка переслала у Viber порно, отримавши за це 500 грн.

Під час засідання киянка попросила суд затвердити угоду про визнання винуватості, яку вона уклала з прокурором. Суд врахував щире каяття обвинуваченої та активне сприяння розкриттю правопорушення.

Дослідивши всі матеріали справи, суддя Олег Лазарів визнав мешканку Київщини винною у збуті порнографії та призначив їй 34 тис. грн штрафу. Також засуджена має сплатити 478 грн за проведення судової мистецтвознавчої експертизи. На вирок можуть подати апеляцію.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.