Оперативні зведення з фронту, росіяни здійснили 155 штурмів, мають незначні успіхи (відео)

Війна, Новини, Політика

Триває 881 доба повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

ЗСУ ліквідували 1220 російських окупантів, знищено 4 танки, 20 бронемашин, 57 артсистем, 2 РСЗВ, 1 літак, 36 БПЛА. За повідомленням Генштабу за добу відбулося 155 бойових зіткнень.

@gudzinskiy_life #війна #война #зсу #всу #зведення #перемога #харків #часів_яр #сіверськ #вовчанськ #вугледар #росія #україна ♬ Ready for war (马总 Remix) – 马总

На Харківському напрямку відбулося 10 бойових зіткнень в населених пунктах Глибоке та Вовчанськ. На агрегатному заводі у Вовчанську залишаються заблокованими не менше 100 росіян.

На Куп’янському напрямку кількість атак склала 13, сили оборони відбили штурмові дії біля Кіндрашівки, Петропавлівки, Синьківки, Глушківки, Колісниківки, Піщаного та Берестового. Біля села Піщаного окупанти мають незначні просування.

На Лиманському напрямку ворог атакував 11 разів неподалік Новосергіївки, Макіївки, Невського Тернів, Торського, а також Серебрянського лісу.

На Сіверському напрямку українські захисники відбивали штурмові дії російських загарбників поблизу Спірного, Верхньокам’янського, Оріхово-Василівки, Виїмки та Переїзного. Загалом відбулося вісім боєзіткнень.

На Краматорському напрямку окупанти атакували 30 разів в районах Бондарного, Міньківки, Васюківки, Григорівки, Калинівки, Часового Яру, Білої Гори, Іванівського, Богданівки, Кліщіївки та Андріївки.

На Торецькому напрямку ворог здійснив 16 атак неподалік Північного, Торецька, Нью-Йорка та Залізного. Ситуація на цьому напрямку важка і наші сили знаходяться у напівоточенні

На Покровському напрямку наші захисники відбили 43 штурмові дії в районах населених пунктів Пантелеймонівка, Воздвиженка, Новоолександрівка, Іванівка, Тимофіївка, Лозуватське, Прогрес, Новоселівка Перша, Вовче, Яснобродівка, Уманське та Калинове. Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу Новоолександрівки. Росіяни мають просування біля села Пантелеймонівка.

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 17 атак біля Красногорівки, Георгіївки та Парасковіївки, де ворог намагався прорвати оборону наших військ.

На Вугледарському напрямку ворог просунувся у сторону населеного пункту Водяне.

На Времівському та Гуляйпільському напрямках ситуація суттєвих змін не зазнала.

На Оріхівському напрямку окупанти і надалі намагаються вибити українські підрозділи з позицій. Тут відбулось три бойових зіткнення в районах Малої Токмачки та Роботиного.

На Придніпровському напрямку чотири атаки росіян не мали успіху під час штурму наших оборонних рубежів на лівобережжі та островах у дельті Дніпра.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.