Франківські комунальники під час будівництва фортифікаційних споруд отримали контузії — Руслан Марцінків

Війна, Новини, Суспільство

Комунальники з Івано-Франківська працювали подекуди у 3-кілометровій зоні від лінії зіткнення. Троє працівників отримали легкі контузії.

Про це міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив у ефірі радіо “Західний полюс”, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Вікна”.

“Дякую хлопцям, які повернулися із будівництва фортифікаційних споруд. Цього разу було найважче, тому що хлопці працювали подекуди у 3-кілометровій зоні від лінії зіткнення. Не можу сказати, але і дрони за ними літали, на жаль. Навіть маємо три легкі контузії у наших комунальників. Дякую Богу, що виконали роботу і повернулися живі”, — розповів очільник Івано-Франківська.

За його словами, фортифікаційні споруди в Україні почали будувати запізно.

“Відверто хочу сказати, таку роботу треба робити заздалегідь. Її не можна робити у 3-кілометровій зоні, коли будь-яка техніка одразу піддається атакам. Не все можу казати, бо є певна таємниця, але мені здається, що запізно ми почали будувати фортифікаційні споруди. Звісно що краще пізно, ніж ніколи, але так, щоб не здійснювати небезпеку для працівників”, — наголосив Руслан Марцінків.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.