На Покровському напрямку поліг боєць з Долинської громади Микола Кулак (фото)

Війна, Новини, Суспільство

На Покровському напрямку віддав життя за Україну боєць з Долинської громади Івано-Франківщини. Микола Кулак, стрілець 4-го окремого стрілецького батальйону, загинув під час виконання бойового завдання.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

Війна продовжує забирати життя найкращих синів України. 21 липня 2024 року на Донеччині загинув захисник України Микола Кулак, уродженець села Підбережжя Долинської громади Івано-Франківської області.

“Він загинув за наше мирне майбутнє, за рідну землю, за те, щоб Україна отримала шанс на існування у своїх кордонах, зі своєю мовою та історією”, – повідомив Іван Дирів, голова Долинської громади, з болем повідомив про цю трагічну втрату на своїй сторінці у Facebook.

Микола Кулак народився 4 квітня 1981 року. На момент загибелі йому було 43 роки. Він служив стрільцем 3-го стрілецького відділення, 1-ї стрілецької роти 4-го окремого стрілецького батальйону Збройних сил України. Свій останній бій Микола прийняв поблизу села Новоселівка Перша Покровського району на Донеччині.

Загибель захисника України Миколи Кулака – це не лише особиста трагедія для його родини та близьких, але й велика втрата для всієї Долинської громади та України в цілому. Кожен такий воїн – це незамінна частина нашого захисту та надії на перемогу.

Поховання Миколи Кулака відбудеться 26 липня об 11:00 у його рідному селі.

Очікується, що попрощатися з героєм прийдуть не лише рідні та близькі, але й численні мешканці громади, які хочуть віддати шану захиснику України.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.