У Карпатах неподалік кордону знайшли тіло чоловіка

Кримінал, Політика, Суспільство

Тіло чоловіка, який ймовірно хотів незаконно покинути територію України, прикордонники виявили в Карпатах на одному із найскладніших гірських маршрутів на всьому західному кордоні.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на допис Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Як повідомляють в прикордонній службі, судячи з місця виявлення та “екіпірування” чоловіка, він, ймовірно, мав намір незаконно перетнути державний кордон з України в Румунію. Однак обрав для цього один з найскладніших гірських маршрутів на всьому західному кордоні і не розрахував свої сили.

Тіло чоловіка без ознак життя знайшов прикордонний наряд відділу Шибени Чернівецького прикордонного загону в ході патрулювання державного кордону.

З’ясувалося, що чоловік є громадянином України 1979 року народження, мешканцем міста Суми. Тіло передано медичним працівникам для проведення відповідних експертиз.

За даними прикордонників, це вже 12 випадок загибелі чоловіка під час спроби незаконного перетину державного кордону на гірських ділянках з початку 2022 року.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.