У Франківську нетверезий водій наїхав на два авто і втік

Новини, Суспільство

Його притягнули до відповідальності, а автомобіль евакуювали. В Івано-Франківську водій авто на підпитку спричинив ДТП та зник з місця пригоди. Учора, 26 липня, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Хоткевича.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Поліцейським, які прибули на вказану адресу, заявник повідомив: невідомий після того, як спричинив конфлікт, сів за кермо автомобіля Mercedes і, не впоравшись з керуванням, наїхав на припарковані Nissan та Peugeot.

З місця пригоди водій зник.

“Зібравши всю наявну інформацію, поліцейські спільно з нацгвардійцями встановили особу водія та невдовзі виявили автівку з характерними для ДТП пошкодженнями. Під час спілкування з 34-річним водієм, охоронці порядку помітили в того ознаки сп’яніння. Громадянин пройшов освідування на місці. Результат – 1.22 проміле алкоголю в організмі”, – йдеться у дописі.

Окрім того, у чоловіка відсутні реєстраційні документи на транспортний засіб.

На водія інспектори склали низку адмінматеріалів: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані спʼяніння), за ст. 126 (Керування без відповідних документів) та ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП. Автомобіль евакуювали.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.