За зберігання наркотиків франківця засудили до шести років за ґратами

Кримінал, Новини

Він їх зберігав для збуту. До 6 років ув’язнення засудили мешканця Івано-Франківська, який зберігав для збуту наркотики.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галицький кореспондент“.

За підтримання публічного обвинувачення прокурорів Окружної прокуратури міста Івано-Франківська місцевого мешканця засудили за незаконне зберігання з метою збуту наркотичних засобів і психотропних речовин.

Йому призначили покарання – 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прокурори у суді довели, що 38-річний житель Івано-Франківська у березні 2024 року придбав психотропну речовину та наркотичний засіб, які розфасував у зіп-пакети для подальшої реалізації.

Під час обшуку за місцем проживання правоохоронці вилучили канабіс і небезпечну психотропну речовину 4-ММС (4-метилметкатинон).

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.