За день прикарпатські рятувальники двічі допомогали туристам в горах (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

Один турист травмувався, в іншої туристки – погіршилось самопочуття. Упродовж 28 липня на Прикарпатті рятувальники двічі залучались для допомоги туристам в горах.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Рятувальники допомогли чоловіку 1974 р.н., який травмувався в селі Осмолода урочище Мшана, Калуського району. Останній не міг самостійно продовжувати рух. Прибувши до місця перебування потерпілого, працівники ДСНС надали йому домедичну допомогу і супроводили до підніжжя гори, де передали медикам.

Також, сьогодні в другій половині дня Ворохтянські рятувальники отримали ще одне повідомлення. Поблизу озера Несамовите в туристки погіршилось самопочуття. Жителька міста Хмельницький 1973 р.н перебувала в гірській місцевості у складі туристичної групи з 19 осіб. Прибувши до туристки, рятувальники надали домедичну допомогу та супроводили до НСБ «Заросляк», звідки вона направилась до місця проживання.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.