У Бурштині призупинили фінансування дорослої футбольної команди. Вболівальники обурені

Новини, Політика

ГО «ФК «Бурштин» прийняла рішення призупинити роботу дорослої футбольної команди на наступний сезон 2024-2025 років і надати пріоритет фінансової підтримки дитячих футбольних команд, які діють при КП КНП «Спортивний клуб «Бурштин».

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бурштинську міську раду.

«Дякуємо дорослій команді ФК «Бурштин» за чудову роботу та емоції, які ви дарували вболівальникам. Сподіваємося, що після невеликої перерви ми знову зустрінемося на нашому футбольному полі».

Натомість на сторінці футбольного клубу з’явилося повідомлення: «Дорогі вболівальники та друзі нашої команди! З сумом повідомляємо, що наша футбольна команда припиняє своє існування. Це рішення було непростим, але обставини змусили нас зробити цей крок. Ми вдячні всім, хто підтримував нас протягом років – гравцям, тренерам та, звісно, вам, нашим вірним вболівальникам.

Разом ми досягли багато, створили незабутні спогади і поділилися радістю перемог і гіркотою поразок. Ваша підтримка завжди була нашим найбільшим натхненням.

Дякуємо вам за незабутню подорож. Ми сподіваємося, що дух нашої команди житиме у ваших серцях і надалі.»

Під дописом багато слів підтримки клубу та обурення закриттю.

«У нас, напевно, окрасою міста є тільки футбольний м’яч Бурштинська міська рада Burshtyn City Council? А гравці і тренери стали в одну мить нікому непотрібними. Наша команда показувала хороші результати протягом сезону. Подарувала багато приємних переживань своїм вболівальникам. Відвідуючи ігри, ми черпали позитивні емоції, хоч трішки, в теперішній нелегкий час.

Куди ще можна було вийти у нашому місті у вихідний день як не на футбол? Йшли і діти, і молодь, і старше покоління Чомусь інші громади підтримують розвиток спорту, культури і т.п., а в нас не на часі. Хіба тільки бруківка… Сумно та й годі…. Просимо зробити опитування у жителів громади – чи має право існувати футбол у нашому місті , а тоді робити висновки Василь Андрієшин», – йдеться у дописі Марії Ковальської.

«Дуже сумно, хочеться додати: Василь Андрієшин, тож давайте закриємо за браком коштів усі установи, які фінансує мерія… Щоб наша молодь та підлітки мали « належний розвиток»….

Сподіваюся, з часом ситуація зміниться на краще, і знайдуться бажаючі підхопити цю відповідальну естафету, щоб у Бурштині був футбол!

У протилежному ж випадку, очевидно, історія з розпадом команди повторюється і буде повторюватись, доки не прийдуть люди, котрі є кваліфікованими фахівцями в області спорту, по-справжньому люблять футбол і є патріотами Бурштина…

Дякую тренеру Володимиру Рудницькому, який зібрав, мотивував та згуртував команду! Дякую команді ФК «Бурштин» за незабутні моменти, враження та адреналін, який ви дарували вболівальникам. Ви були найкращі…Прикро, що так», – пише Ksena Kseniya.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.