Японія навчатиме реабілітологів, протезистів та психологів з Прикарпаття (фото)

Війна, Здоров'я, Новини

Організаційні моменти стажування медиків Івано-Франківська ОДА обговорила під час онлайн-наради з представниками префектури Хіого, з якими торік було підписано Меморандум про взаєморозуміння.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову Івано-Франківської ОДА Світлану Онищук, “Галку” .

Відповідно до Меморандуму японська сторона готова навчати фахівців з реабілітації та протезування, психологів. Перша поїздка на стажування запланована на початку осені. У ній візьмуть участь й представники від Прикарпаття.

“Розраховуємо на підтримку партнерів й щодо підсилення закладів охорони здоров’я. Йдеться про те, що маємо намір створити на Прикарпатті реабілітаційний центр на 200 ліжок, де будуть надавати послуги з реабілітації, фізичної та психологічної”, – йдеться у дописі.

9 серпня 2023 року голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук та губернатор провінції Хіого (Японія) Мотогіко Саіто підписали Меморандум щодо співпраці.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.