На фронті за Україну загинули троє захисників з Прикарпаття (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Війна забрала життя ще трьох воїнів з Івано-Франківщини: Михайла Кулика, Андрія Шеремети та Ігоря Лучинчина.

Про загибель в бою Михайла Кулика повідомила Обертинська селищна рада, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Обертинська селищна рада повідомляє про те, що завтра, 03.08.2024 р., о 11:30 год.(с-ще Обертин) зустрічатимем тіло воїна Кулика Михайла Івановича, жителя с.Гончарів. Просимо віддати останню шану Герою та зустріти його “живим коридором” з квітами та запаленими свічками. Попрощатися із загиблим можна буде у клубі с.Гончарів. Чин похорону відбудеться 03.08.2024 р. о 15:00 год. у с.Гончарів”, – йдеться у повідомленні.

31 липня у бою за Україну загинув старший солдат Шеремета Андрій Володимирович, 1987 року народження із м. Снятин. Про це повідомили на сайті Снятинської міської ради.

“Міський голова, Виконавчий комітет, депутатський корпус та працівники адмінапарату Снятинської міської ради висловлюють щирі співчуття рідним, близьким та друзям з приводу загибелі захисника України Андрія Шеремети. Нехай Господь дарує вічну пам’ять воїну Небесного легіону Андрію, а рідна покутська земля буде йому пухом”,- йдеться у повідомленні.

Фото без опису

Підтвердилась загибель і захисника з Долинської громади Ігоря Лучинчина. Про це повідомив міський голова Іван Дирів.

Ігор ЛУЧИНЧИН, мешканець села Гериня, солдат, стрілець санітар штурмового спеціалізованого відділення штурмового спеціалізованого взводу штурмової спеціалізованої роти штурмового спеціалізованого батальйону “ШКВАЛ”.

“Ігор вважався зниклим безвісти з 29.07.2024, проте дива не сталось. Він загинув від отриманих поранень, отриманих в результаті бойових дій з військовими формуваннями російської федерації поблизу н.п. Переїзне Бахмутського району Донецької обл”,- повідомив мер.

Зустріч Героя відбудеться сьогодні, 3.08.2024 о 13:30. Маршрут скорботного кортежу: Долинська багатопрофільна лікарня – вздовж озера до світлофору – вул. Грушевського – міська рада – проспект Незалежності – вул. Нафтовиків – с. Гериня (вул. Мазепи, 9)

Чин похорону відбудеться завтра, 04.08.2024 о 15:00.

На зображенні може бути: 1 особа та текст

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.