Івано-Франківський “Новий театр” змінив назву

Новини, Суспільство

Івано-Франківський «Новий театр» провів ребрендинг, змінивши назву та логотип. Відтепер повна назва – «Івано-Франківський театр драми і комедії».

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на сторінку театру, “Галку”.

Театрали зазначають, що відчули потребу в оновленні бренду театру, проте мистецький курс на психологізм та інтелектуальність залишаються незмінними.

“Ми шукали слово сили і ми знайшли слово сили. Тепер ми будемо називатися «IF DRACO». Це скорочено. А повна офіційна назва тепер така: «Івано-Франківський театр драми і комедії»”, – йдеться у дописі.

Обіцяють, що на сцені зʼявляться нові актори, які гратимуть і в нових виставах, і в тих, які вже стали візитівкою театру.

“Наш репертуар стане ще цікавішим, ще більш різнобарвним та поліфонічним, ще витонченішим. Ми віримо, що ви, наші глядачі, підтримаєте оновлення театрального бренду своєю присутністю на виставах IF DRACO, аплодисментами і любов’ю”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.