На скелях Довбуша травмувалося двоє туристок: знадобилась допомога рятувальників (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

Сьогодні на скелях Довбуша травмувалося двоє туристок: знадобилась допомога рятувальників. Їх передали медикам.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Сьогодні в другій половині дня, рятувальники отримали повідомлення від жительки Київщини про те, що вона разом з ще однією туристкою з Великої Британії під час руху скелями Довбуша травмувалися та потребують допомоги рятувальників.

Прибувши до місця перебування туристок, рятувальники надали їм першу домедичну допомогу та транспортували до автомобіля екстреної медичної допомоги. По це

Рятувальники вкотре нагадують громадянам про те, що необхідно відповідально ставитися до туристичних походів, не переоцінювати свої фізичні можливості, обов’язково підбирати відповідний одяг та взуття та обов’язково вивчати маршрут перед мандрівкою.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.