Уболівальники повертаються на трибуни: вхід за донат для ЗСУ на стадіон “Рух”

Новини, Суспільство

За донат на потреби ЗСУ від 100 гривень охочі матимуть можливість відвідувати футбольні матчі на стадіоні “Рух”. Перший відбудеться 8 серпня – “Прикарпаття” розпочне новий чемпіонат Першої ліги домашнім поєдинком першого туру з чернівецькою “Буковиною”.

Про це повідомляє сайт франківського ФК, інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ.

Раді повідомити, що МФК “Прикарпаття” знову відкриває наші двері для 12-го гравця на стадіон “Рух”! Після довгої перерви ми нарешті можемо разом своєю присутністю та емоціями підкреслити важливість підтримки, яку вболівальники надають своїй команді під час матчу та допоможуть підняти моральний дух та загальну атмосферу на стадіоні. Вхід за донат для ЗСУ!

Ми з гордістю оголошуємо підписання меморандуму про співпрацю зі Спілкою Волонтерів Прикарпаття. Ця організація має великий досвід у допомозі Збройним Силам України, яка працює на забезпечення наших захисників та захисниць усім необхідним – від амуніції до медичних засобів. Ваші внески будуть спрямовані безпосередньо до тих, хто найбільше потребує допомоги.

Ваш донат Ви можете обміняти на запрошення у представників Спілка Волонтерів Прикарпаття у день матчу. Мінімальний донат – 100 грн. Кількість місць обмежена. Долучайтеся та допоможіть нам разом підтримати наших героїв!

Вже цього черверга, 8 серпня, “Прикарпаття” розпочне новий чемпіонат Першої ліги домашнім поєдинком 1-го туру з чернівецькою “Буковиною”. Початок матчу о 13-00 на стадіоні “Рух”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.