В Івано-Франківську конфлікт закінчився різаниною (фото)

Новини, Суспільство
В Івано-Франківську затримали підозрюваного, який вдарив ножем чоловіка.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу поліції в Івано-Франківській області.

Так, 5 серпня на лінію «102» надійшло повідомлення від місцевої мешканки, яка повідомила, що у гаражному кооперативі її знайомого невідомий чоловік ударив ножем.
На місце одразу скерували слідчо-оперативну групу та швидку медичну допомогу.
Правоохоронці встановили, потерпілий — 45-річний місцевий мешканець.
У чоловіка відбувся конфлікт на ґрунті довготривалих неприязних відносин з 39-річним жителем села Братківці. Останній завдав цілеспрямований удар ножем в ногу потерпілому. Опісля з місця події втік.
У ході проведення огляду місця події поліціянти виявили та вилучили речові докази. Їх направили на експертизу.
Фігуранта правоохоронці виявили за декілька годин на одній із вулиць Івано-Франківська. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 кримінального процесуального кодексу України.
Слідчі йому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере запобіжний захід. Триває слідство.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.