В Івано-Франківську майже тисяча переселенців пройшли курси української мови

Новини, Суспільство
В Івано-Франківську від початку повномасштабної війни майже тисяча внутрішньопереміщених осіб (ВПО) пройшли курси української мови.

Про це на брифінгу повідомила заступник Івано-Франківського міського голови, директорка департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Вікторія Дротянко, інформує щоденна онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Укрінформ.

«Курси української мови, які стартували після початку повномасштабної війни, охопили майже тисячу внутрішньопереміщених осіб», – зазначила Дротянко.

За її словами, ці люди по закінченні курсів отримали сертифікати про знання української.

В Івано-Франківську, наголосила промовиця, ці курси продовжать свою роботу восени в рамках Програми українізації пам’яті Ірини Фаріон. Навчання можна буде відвідувати онлайн і офлайн.

У межах цієї Програми в Івано-Франківську колишня вулиця Гвардійська перейменована на вулицю імені Ірини Фаріон.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.