За добу франківці зібрали необхідні голоси для розгляду заборони забудови озера

Новини, Суспільство

П’ятого серпня франківці створили електронну петицію до влади міста про накладення мораторію на будівництва біля озера. За добу звернення набрало потрібну кількість підписів.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Галку”.

Станом на восьму ранку 7 серпня петиція набрала 266 підписів. Для того, щоб влада розглянула петицію, потрібно було зібрати 250.

Подібну петицію містяни створювали у березні, коли на ділянці біля озера, поблизу кортів, хотіли звести церкву. Прохання, які були в петиції – знайти альтернативну ділянку та залишити зелену зону вільною від будь-якої забудови – влада проігнорувала.

Другого серпня депутати Івано-Франківської міської ради проголосували за оголошення інвестиційного конкурсу на будівництво реабілітаційного центру в межах вул. Гурика та центрального міського озера.

Урбаністка Катерина Лозовенко пояснила, що з ідеєю забудувати зелену зону біля озера в Івано-Франківську є, як мінімум, три проблеми.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.