ДТП: постраждали четверо людей

Кримінал, Новини, Суспільство

Четверо осіб, з яких двоє — діти, направили до медичного закладу.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Так, 10 серпня на лінію “101” надійшло повідомлення про те що автодорозі «Татарів – Коломия – Камʼянець-Подільський» трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі двох легкових автомобілів.

Рятувальники Коломийщини прибувши до місця виклику відключили клеми акумуляторних батарей, щоб запобігти загорянню автомобілів.

За попередньою інформацією, внаслідок ДТП постраждало четверо осіб, з них двоє дітей, які були направлені до медичного закладу до прибуття підрозділів ДСНС.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 263

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.