Прикарпатка Людмила Лузан передає на аукціон для ЗСУ весло, яке допомогло завоювати олімпійське “срібло”

Новини, Суспільство

Прикарпатська веслувальниця Людмила Лузан приєднається до ініціативи фехтувальниці Ольги Харлан і віддасть на благодійність сувенір із Олімпійських ігор.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Новини.LIVE. 

Людмила Лузан у парі з Анастасією Рибачок здобула срібні медалі на другій Олімпіаді поспіль. Спортсменки успішно виступили у веслуванні на байдарках та каное. Рибачок майже одразу повернулася до України, а Лузан стала прапороносцем на закритті Олімпіади у Парижі.

Незабаром після Ігор-2024 стало відомо, що фехтувальниця Ольга Харлан надасть шпагу, за допомогою якої здобула золоту медаль, для благодійного аукціону на підтримку ЗСУ. Людмила Лузан також візьме участь у цьому заході. Спортсменка пообіцяла віддати весло, яке допомогло їй завоювати “срібло” у Франції.

У мене чудові спогади про Олімпіаду. Я задоволена тим, що ми з Анастасією зуміли здобути цю медаль. Присвячуємо її нашим захисникам і всій Україні. Звичайно, завжди хочеться лише перемагати, але я рада, що ми з честю представили свою країну в Парижі, — розповіла Лузан.

Спортсменка додала, що завжди підтримує збори на ЗСУ і для неї важливо допомагати захисникам України.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.