На Снятинщині батьки полеглого воїна придбали 6 дронів для ЗСУ

Новини, Суспільство

На Снятинщині батьки полеглого воїна придбали 6 дронів для ЗСУ.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням у Снятинській міській раді.

У пам’ять про сина батьки загиблого військовослужбовця Голінатого Руслана з села Видинів, що на Снятинщині, закупили 6 квадрокоптерів для Збройних Сил України.

Восени минулого року Марія та Петро Голінаті втратили сина, який загинув внаслідок мінометного обстрілу під час бойових дій,

Квадрокоптери передали військовим 10 окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс».

«Попри весь біль втрати батьки знайшли в собі сили жити і допомагати. Допомагати Силам оборони, щоб Україна перемогла в цій війні, – йдеться у повідомленні. – Щира подяка… всім рідним полеглих захисників нашої громади, котрі продовжують справу своїх загиблих родичів, допомагають нашим Збройним Силам та роблять все можливе задля нашої Перемоги».

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.