Лукашенко заявив про перекидання майже третини своєї армії до кордону з Україною

Війна, Новини, Політика

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що перекинув до кордону з Україною майже третину своєї армії через те, що там начебто знаходиться понад 120 тисяч українських військових.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Лукашенка в інтерв’ю телеканалу “Россия”, повідомляє Белта.

“Бачачи їхню (України – ред.) агресивну політику, ми ввели туди і розмістили в певних точках – так, як це в разі війни, оборони було б, – наших військових уздовж усього кордону. Ба більше, там працюють спецслужби, спецпідрозділи – “Альфа”, “Алмаз” та інші – найбільш підготовлені, вони свою роботу роблять”.

Він вважає, що українські війська у значній кількості знаходяться на кордоні з Білоруссю, бо думають, що “Путін знову буде наступати з території Білорусі”.

“У відповідь я змушений був майже третину армії перекинути додатково на посилення того, що було”, – сказав Лукашенко.

Самопроголошений очільник країни зазначив, що “смерті подібно, щоб ми свої війська з кордону з Україною прибрали”. “Війна йде”, – сказав Лукашенко.

Перед цим Лукашенко заявляв, що Росія в разі агресії щодо Білорусії введе в країну свої війська для надання військової підтримки.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.