На Прикарпатті засудили організаторів перевезень через систему “Шлях”

Кримінал, Новини, Суспільство

За свої послуги організатори отримали 4100 доларів США – це понад 168 тисяч гривень.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення “Судово-юридичної газети”.

В Україні суд засудив перевізника та його спільника за звинуваченням у створенні схеми з незаконного переправлення людей через кордон та підробці документів. Вирок отримали мешканці Івано-Франківської області України.

Рішення, яке виніс Городенківський районний суд Івано-Франківської області. Винних у незаконному перевезенні людей за кордон присудили до штрафу.

Зазначається, що в липні-листопаді 2022 року перевізник та його спільник фіктивно оформили водіями через систему “Шлях” 18 чоловіків, які потім покинули Україну через прикордонні пункти пропуску на Львівщині та Закарпатті. За свої послуги організатори отримали 4100 доларів США (168 тисяч гривень).

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.