У кінотеатрах покажуть документальний фільм про воїна Да Вінчі – Дмитра Коцюбайла

Війна, Новини, Політика

Стрічка вийде у вересні.  Офіційний трейлер вже з’явився на YouTube-каналі UFD Independent Films.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на КУРС.

Фільм розкаже історію військового Дмитра Коцюбайла, який пройшов Революцію Гідності, у 18 років долучився до захисників та відправився на фронт захищати Україну від окупантів.

«За 9 років війни Дмитро став легендарним командиром, який в своїй сміливості і самовідданості слугував прикладом для багатьох побратимів. Фільм розповідає історію життя великого воїна, показує еволюцію його становлення як патріота і воїна», — йдеться в описі до трейлера.

Творці фільму зазначили, що у документальному фільмі показано, що вплинуло на формування Да Вінчі та як йому вдалося створити один з найефективніших підрозділів на фронті — окремий батальйон «Вовки Да Вінчі».

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.