У поліції розповіли деталі ДТП бізнесмена Поворознюка на Франківщині

Новини, Суспільство

Олександру Поворознюку загрожує штраф у розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 грн) або позбавлення прав на строк від шести місяців до одного року.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ.

Напередодні президент футбольного клубу Інгулець Олександр Поворознюк потрапив у ДТП по дорозі на матч третього етапу Кубку України Пробій – Інгулець. Аварія трапилась на Прикарпатті.

Керівник сектору комунікації поліції в області Андрій Яцків повідомив, що на Поворознюка склали протокол за 124 статтею КУпАП (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів).

Якщо він скористався правом спільно скласти повідомлення про цю пригоду та його цивільно-правова відповідальність була застрахована, то він звільняється від адміністративної відповідальності за це порушення.

Також Яцків повідомив, що Поворознюк не був у стані алкогольного сп’яніння, і аварія обійшлася без постраждалих. ДТП сталося через те, що Олександр не впорався з керуванням.

На фотографіях, які президент Інгульця виклав у соцмережі, видно, що на пасажирському сидінні стоїть заглушка для паска безпеки. За це також передбачене покарання за умови, що був складений протокол щодо даного порушення.

53-річний Поворознюк є генеральним директором ТОВ “Агрофірма П’ятихатська” та власником футбольного клубу “Інгулець”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.