У Франківську бігтимуть та збиратимуть гроші для ЗСУ

Новини, Суспільство

Чи складно організувати естафету в Івано-Франківську та в чому важливість таких заходів.

Про це детальніше розповіла заступниця директора департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради Мар’яна Циганин в програмі “Про головне в деталях”, інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ.

Зі слів Мар’яни Циганин, будь-що організувати в теперішній час складно.

“По-перше, люди виснажені емоційно, морально, фізично. Тому, якщо хтось щось організовує, не поспішайте засуджувати та розповідати про недоліки. Потрібно зрозуміти, що зараз складно.

Діє воєнний стан. Складно обрати локацію та час, враховувати безпекові варіанти”, — каже Циганин.

Заступниця директора департаменту зазначає, на час естафети “Біжу для ЗСУ” перекриють вулиці.

“Тому залучена велика кількість служб. Починаючи від поліції та медиків та закінчуючи іншими організаціями. Аби цей захід відбувся — ці організаційні моменти потрібно пропрацювати та зробити велику кількість документальної роботи.

На часі будь-що, що популяризує волонтерство, а особливо — серед молоді. Також це потрібно, щоб зібрати кошти та підіймати важливі теми.

Ми зачепаємо багато сфер та аспектів, зробивши одну подію”, — резюмує Мар’яна Циганин.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.