Зеленський: Ракета “Паляниця” – це спосіб діяти, поки партнери гальмують

Війна, Новини, Суспільство

Президент Володимир Зеленський заявив, що українські нові збройні рішення, зокрема ракета “Паляниця”, про перше застосування якої він повідомляв раніше, є реальним способом для України діяти, поки партнери “гальмують” із прийняттям рішень.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Зеленського на пресконференції у Києві 24 серпня.

“Наші нові збройні рішення, зокрема і ракета “Паляниця” – це наш реальний спосіб діяти, поки деякі з наших партнерів, на жаль, гальмують із рішеннями.

Рішення наші і рішення партнерів мають працювати разом і тільки так, щоб ми разом досягли нашої спільної перемоги”.

Президент наголосив, що Україна постійно нарощує можливості свого оборонно-промислового комплексу.

“Сьогодні я вже говорив про те, що відбулося перше застосування нашої нової далекобійної зброї. Ми готуємо ще певні потужні рішення, потребуємо не меншої рішучості від партнерів у цих питаннях”, – додав він.

Зеленський також закликав друзів України тиснути на союзників для надання дозволу Україні бити далекобійною зброєю по території РФ.

Раніше він повідомив, що 24 серпня українські військові вперше вдарили по армії РФ новою зброєю – ракетою-дроном “Паляниця”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.