На горі Піп Іван відкрили бібліотеку (фото)

Новини, Суспільство

У Міжнародному науковому центрі «Обсерваторія», що на горі Піп Іван, 24 серпня за підтримки меценатів відкрили бібліотеку.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на сайт обсерваторії.

В урочистостях взяли участь проректор Прикарпатського національного університету Ярослав Шинкарук, провідний фахівець ПНУ, керівник господарського обслуговування МНЦ «Обсерваторія» Василь Кошелюк, працівники, випускники та студенти ПНУ,

Освятив приміщення бібліотеки керуючий Коломийською Єпархією, архієпископ Коломийський і Косівський Юліан. Він подарував бібліотеці повне зібрання творів святителя Іоана Золотоустого у трьох томах та Проповіді духовенства Коломийської єпархії у чотирьох томах.

«Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника та Варшавський університет вдячні за допомогу меценатам — засновнику котеджного містечка СКОГУР Андрію Мартищуку та керівнику компанії ФРОП Василю Феценцю», – повідомленні.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.