Сім супергероїв підкорюють Карпати: ветерани на протезах встановили рекорд України в День Незалежності (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Суспільство

У День Незалежності України сім ветеранів з протезами здійснили унікальний похід на гору Кострича в Карпатах. Цей подвиг був номінований Національним Реєстром Рекордів України як потенційний рекорд країни.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Версії.if.ua).

24 серпня, коли вся Україна святкувала свій 33-й День Незалежності, сім героїв вирішили відзначити це свято у нетрадиційний спосіб. Ветерани, які отримали протези в центрі реабілітації Superhumans Center, здійснили сходження на гору Кострича в Карпатах, висота якої сягає 1586 метрів над рівнем моря.

Цей похід став справжнім випробуванням сили духу та волі. Військові подолали понад п’ять кілометрів складного гірського маршруту в один бік, демонструючи, що справжня незалежність – це можливість кидати виклик собі та досягати нових вершин, незважаючи на перешкоди.

Володимир Горон, професійний мандрівник та демобілізований військовий, який виступив провідником групи, поділився своїми враженнями.

“Мав за честь допомогти хлопцям сходити в гори та здійснити свої мрію. Їх було семеро і всі вони — Superhumans. Дивлячись на них, їх боротьбу і шлях до вершини — розумієш, що в нашої країни є шанс.”, – йдеться в дописі.

Похід супроводжували реабілітологи з Superhumans Center – інноваційного медичного закладу, який спеціалізується на комплексній допомозі постраждалим від війни. Центр, відкритий 14 квітня 2023 року у Львові, вже надав допомогу 330 пацієнтам та виготовив 470 протезів.

Цей подвиг ветеранів не залишився непоміченим. Національний Реєстр Рекордів України номінував учасників походу на встановлення рекорду країни, визнаючи їхній подвиг як унікальне досягнення.

“В День Незалежності ветерани на протезах вирушили в похід, щоб в такий спосіб привітати свою країну зі святом.

Незалежність – це вибір.

Незалежність – це можливість кидати собі виклики та досягати вершин.

Незалежність – це робота над собою.

Незалежність – це бути собою попри все.

Незалежність – це велика відповідальність за кожен крок.

Незалежність – це бути суперлюдиною і самовіддано боротись за своє і своїх.

Любити.

Досягати.

Надихатись.

Підкорювати.

З Днем Незалежності з вершини Костричі.

З Днем Незалежності, країно суперлюдей!», – привітали на сторінці Superhumans Center.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.