Надають медичну допомогу: внаслідок ворожої атаки на Івано-Франківщині кількість постраждалих зросла до п’яти людей

Війна, Новини, Суспільство
Внаслідок масованого ворожого обстрілу 26 серпня на Івано-Франківщині є влучання в один з інфраструктурних об’єктів області.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на голову обласної військової адміністрації Світлану Онищук.

На місці події провели виїзне засідання комісії ТЕБ та НС. За словами очільниці, наразі правоохоронні органи здійснюють слідчі дії, встановлюються розміри завданих збитків, працюють фахівці ГУ ДСНС в області.
Загалом до ліквідації наслідків атак ворога та розбору завалів залучено понад 160 рятувальників та 29 одиниць техніки.
“На жаль, маємо невтішні новини: кількість постраждалих зросла до 5 людей. Усім їм надається медична допомога. Загрози для життя та здоров’я немає.
Дякую всім службам, які оперативно допомагають боротися з наслідками обстрілів: рятувальникам, медичним працівникам. І вкотре закликаю не нехтувати сповіщення про повітряну тривогу”, — зазначила Світлана Онищук.

Нагадаємо, внаслідок російської масованої атаки 26 серпня постраждали 15 областей країни. Ворог застосував різні види озброєння: БпЛА, крилаті ракети, “Кинджали”. Є поранені та загиблі.

“Ціллю російських терористів знову стала енергетична інфраструктура. На жаль, є пошкодження в низці регіонів.

“Укренерго” вимушене застосувати екстрені відключення електроенергії, щоби стабілізувати систему”, — розповів прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФможна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.