У понеділок на фронті вже більше 100 боєзіткнень: на Покровському напрямку майже 40 штурмів

Війна, Новини, Політика

Від початку доби на фронті відбулося 103 бойових зіткнення, найбільшу кількість разів російські окупанти атакували на Покровському напрямку.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на зведення Генштабу ЗСУ станом на 16.00 26 серпня 2024 року.

“На цей час кількість бойових зіткнень зросла до 103. Найгарячіше зараз на Покровському напрямку. Сили оборони вживають необхідних заходів для недопущення просування окупантів вглиб території України”.

Описуючи напружену ситуацію на Покровському напрямку, Генштаб вказав, що наразі ворог здійснив уже 38 спроб штурмувати українські позиції. Також значна кількість штурмових дій ворога помічена на Курахівському і Торецькому напрямках.

Також у Генштабі повідомили, що Сили оборони продовжують операцію в Курській області, а російська авіація від початку доби завдала по території Курщини 26 ударів, застосувавши 44 керованих авіаційних бомби.

Також читати: Наймасованіша атака РФ: Сили оборони знищили понад 200 ракет і дронів ворога з 236 запущених

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.