ФБР показало зброю, з якої стрілець намагався вбити Трампа (фото)

Новини, Суспільство

Американське Федеральне бюро розслідувань оприлюднило нові фотографії зброї, з якої було скоєно замах на кандидата у президенти від Республіканської партії Дональда Трампа під час липневого мітингу, а також рюкзак і вибухівку, які стрілець мав у своєму авто.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Європейську правду“.

Фото було опубліковано після того, як представники ФБР надали нові подробиці про пошуки Томаса Метью Крукса в Інтернеті за кілька днів до стрілянини та про те, як слідчі використовують ці пошуки, щоб зрозуміти хід думок стрільця у день замаху.

 

 

На фотографіях видно складаний приклад, який, на думку слідчих, міг бути використаний для приховування гвинтівки на місці злочину.

Представник ФБР Кевін Роєк розповів, що 20-річний Томас Крукс, який скоїв замах на Трампа в середині липня, кілька місяців перед тим вирішував, у якого публічного діяча буде стріляти.

За його словами, ФБР ще не змогло визначити, що спонукало Крукса скоїти замах на Трампа. Дані з його електронних пристроїв свідчать, що він цікавився різними ідеологіями, але не вдалось виявити, що його мотивували якісь конкретні погляди.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.