Навчання в очному режимі: скільки першокласників підуть у школи на Івано-Франківщині

Новини, Суспільство

З першого вересня стартує новий навчальний рік. Скільки дітей на Івано-Франківщині підуть у перші класи цьогоріч?

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на директора департаменту освіти і науки Івано-Франківської ОДА Віктора Кімаковича

“Надіємося, що рік буде подібний до попереднього. Тобто, ми хочемо вчитися в очному режимі, аби діти відвідували школи.

Цьогоріч до школи підуть 12,1 тисяч першокласників. І ті діти, які до нас переїхали, також хочуть навчатися в очному режимі.

Ми розуміємо, що є освітні втрати, які спричинені епідемією ковіду та війною. Тому бачимо, що нам потрібно їх надолужувати. Робимо все, щоб освітній процес був в очному режимі”, — зауважив Кімакович.

Навчальний рік на Прикарпатті відповідно до Закону про загальну середню освіту розпочинається в День знань, себто першого вересня.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.