Президент Чехії не бачить зв’язку між успіхами РФ під Покровськом і операцією ЗСУ на Курщині

Війна, Новини, Політика

Чеський президент Петр Павел вважає, що просування російських сил у районі Покровська в Донецькій області не пов’язане з діями Збройних Сил України на Курщині.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Європейську правду“.

Павел у відповідь на питання “Радіо Свобода” на пресконференції у Празі в п’ятницю, 30 серпня.

Павел не вважає, що між прискореним просуванням Росії на Покровському напрямку та операцією ЗСУ на Курщині “існує прямий зв’язок”.

“Це просто означає, що російське керівництво продовжує рухатися до цілі захопити територію усіх чотирьох областей (Донецька, Запорізька, Луганська і Херсонська. – Ред.), які вони вважають своїми”, – зазначив чеський президент.

“І це те, чого вони хочуть досягнути впродовж зручного часу, поки погода досі сприятлива для військових операцій”, – додав він.

Чеський президент також наполягає, що Захід має почати “вчитися на помилках” і збільшити підтримку України.

Як повідомляла “Європейська правда”, низка держав ЄС підтримали операцію ЗСУ на Курщині.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.