На Прикарпатті пройшов вишкіл «Звитяга 3.0. Стяг незламних», спецпідрозділ ГУРу вчив дітей снайпінгу, літати на дронах та рукопашного бою (фото)

Війна, Новини, Суспільство

В період з 20 по 24 серпня на Прикарпатті бійці спецпідрозділу Головного управління розвідки МОУ «Артан», які перебувають на реабілітації провели національно-патріотичний вишкіл для підлітків з усіх регіонів України.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на телеграм – канал Гудзінський NEWS 🇺🇦, який посилається на організаторів.

До вишкілу також долучилися історики, поетеса Ірина Рубінець, які займалися з дітьми історико- патріотичним вихованням та літературою.

Вишкіл для близько сотні юнаків та дівчат віком від 13 до 18 років проводили досвідчені бійці – інструктори на різних локаціях в області.

Діти протягом вишкілу жили у наметах, вчилися вправлятися із різними видами бойової та холодної зброї, снайпінгу, стрільби з лука, домедичної допомоги, літали на дронах та орієнтуванню.

24 серпня, на День Незалежності України усі учасники разом з інструкторами піднялися на найвищу точку України, гору Говерлу де встановили державний прапор та прапор спецпідрозділу ГУР МО «Артан».

Це вже третій такий вишкіл – «Звитяга 3.0. Стяг незламних», який цього разу провели на Івано-Франківщині, два попередні відбулися на Київщині.

Військово-патріотичний вишкіл відбувся завдяки ініціативі бійців спецпідрозділу ГУР МО «Артан», окрема велика подяка співорганізаторам Ігору Гаврилку та ветерану війни Дмитру з позивним «Пітбуль».

Довідка: Спецпідрозділ ГУР МО «Артан» це один із найдосвідченіших підрозділів України, на його рахунку десятки успішних операцій, як на лінії фронту так і в тилу ворога зокрема і висадкою у тимчасово окупованій Автономній республіці Крим.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.