На фронтон головного корпусу Івано-Франківського університету нафти і газу повернули герб (фото)

Новини, Суспільство

На фронтон головного корпусу Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу повернуто його символ – оновлений герб освітнього закладу.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

Напередодні нового навчального року головний корпус Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу прикрасив оновлений герб закладу. Цей акт став символом відродження та незламності освітньої установи після червневих подій.

На зображенні може бути: 3 людини та текст

22 червня 2023 року ІФНТУНГ зазнав ракетного удару, який значно пошкодив інфраструктуру закладу. Попри це, університет продемонстрував неймовірну здатність до відновлення:

“Наш ЗВО, всупереч намірам ворога, після червневого ракетного удару відновлюється”, – повідомляє адміністрація університету.

На зображенні може бути: 1 особа та борода

Незважаючи на складнощі, ІФНТУНГ готовий розпочати новий навчальний рік.

“1 вересня його двері гостинно відкриються для студентів, які мріяли здобувати освіту саме тут – в унікальному, не просто єдиному в Україні університеті нафтогазового профілю, але в університеті, який чітко визначив свій курс на розвиток енергетичного напрямку освіти”, – повідомили в ІФНТУНГ.

На зображенні може бути: 1 особа

На зображенні може бути: 1 особа та текст

Відновлення торкнулося не лише символіки, але й фізичної інфраструктури закладу:

“І все в його стінах стає на свої місця – від нових засклених вікон, до звичного ритму навчання”.

На зображенні може бути: лікарня

ІФНТУНГ залишається єдиним в Україні університетом нафтогазового профілю, який активно розвиває енергетичний напрямок освіти, що робить його особливо привабливим для абітурієнтів.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.