У Франківську виступить німецький органіст (афіша)

Новини, Суспільство

Третього вересня в Івано-Франківську у Костелі Христа Царя виступить німецький органіст Бйорн О’Віде.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Департамент інвестиційної політики Івано-Франківської міської ради.

Бйорн О’Віде був співаком у хорі хлопчиків Dresdner Kreuzchor, навчався в Дрездені, Гамбурзі та Мюнхені. Отримав освіту по класу віолончелі, клавесина, фортепіано, диригування.
“Митець відіграв ключову роль у будівництві головного органу міста, став організатором та директором музичних фестивалів, керівником Потсдамського оркестру Ніколайкора та Європейського симфонічного оркестру. Був призначений директором церковної музики Євангелічної церкви Верхньої Лаузиці”, – повідомляють організатори.
Програма вечора:
  • Карл Філіпп Емануель Бах – Соната a-moll
  • Йоганн Себастьян Бах – Токата і фуга F-Dur
  • Ференц Ліст – Фантазія та фуга на тему “B-A-C-H”
  • Райнер Кунад – Фантазія для органу та інші композиції.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.