На фронті загинув військовий з Тлумача Павло Периняк (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Хлопця запам’ятають як патріота та захисника. У війні проти ворога загинув військовослужбовець Збройних Сил України, солдат 24-річний Павло Периняк. Він був родом з Тлумача.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Тлумацьку міськраду.

«Загинув ще один Герой, патріот, захисник та воїн, який самовіддано боронив українську землю, давав відсіч ворогові та разом із побратимами відстоював незалежність України.
Молодий, життєрадісний, працьовитий, чуйний, товариський і доброзичливий юнак. Йому б жити і жити, але війна обірвала життя, забрала майбутнє. Висловлюємо щирі співчуття близьким, рідним, побратимам, друзям. Нехай Господь Бог допоможе вам перенести цю важку втрату.
У скорботі усією громадою низько схиляємо голови перед вічною і світлою пам’яттю Героя», – висловили співчуття у міськраді.

 

 

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.