Ветеран Микола Левкун з Боднарова на протезах вийшов на подіум Ukrainian Fashion Week (фото)

Новини, Політика, Суспільство

Ветерани пройшлися по подіуму з професійними моделями. Під час показу глядачі не стримували емоцій.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на 24 канал.

Відомі українські дизайнери Андрій Моськін та Андреас Білоус представили на Тижні моди нову колекцію натхненну естетикою бохо та українським поетичним кіно 60-70-х років, — кінокартиною “Білий птах з чорною ознакою” Івана Миколайчука та Юрія Іллєнка.

Створюючи колекцію, дизайнери Андрій Моськін та Андреас Білоус зверталися до тем ностальгії за втраченим та недооціненим, зустрічі свого та чужинського.

Бренд Andreas Moskin представив нове бачення класичного чоловічого костюма, хоча цього разу була увага на чоловічих блузах та сорочках, що відсилають нас до естетики народного одягу.

Центральними елементами декору стали звичні для стилю бохо китиці, бахрома, поторочені краї та мереживо. Разом із пасмами з екошкіри ці рухомі елементи додавали образам динаміки та плавності.

Участь у показі взяв ветеран Микола Левкун з села Боднарів Калуської громади на Івано-Франківщині, який поділився враженнями у соцмережі:

“Такі покази мод демонструють, що індустрія все більше відкривається для людей з різноманітними фізичними особливостями, підкреслюючи важливість прийняття і підтримки всіх форм краси. Це не лише допомагає змінити сприйняття суспільства, але й сприяє позитивним змінам у світі моди, роблячи його більш доступним та різноманітним”.

У травні 2014 року Микола Левкун був направлений на Донбас. Упродовж трьох років служби у загоні мав за плечима понад 10 довготривалих відряджень у військову зону. Під час останнього відрядження він вже командував групою спецпідрозділу. Під час одного із завдань вибухнула протипіхотна міна. Гвардійці наклали на обидві кінцівки командира кровоспинні турнікети й 5 кілометрів несли на руках, щоб доставити на «базу». Миколу Левкуна було дислоковано до військово-медичного клінічного центру у Харкові, де впродовж двох місяців він переніс 9 операцій. На жаль, врятувати ноги гвардійцю не вдалося.

Зараз Миколою Левкуном у США опікувалися волонтери благодійного фонду Revived Soldiers Ukraine. Тут боєць лікувався і отримав подвійне протезування.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.