Кіченок та Остапенко вийшли у фінал US Оpen-2024

Новини, Суспільство

Тенісистки Людмила Кіченок та Олена Остапенко вийшли у фінал US Open-2024.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Чемпіон УП.

У півфінальному матчі українсько-латвійська пара впевнено перемогла  Чжань Хаоцін (Тайвань) і Вероніку Кудерметову (нейтральна країна) — 6:1, 6:2.

US Open — Grand Slam
Нью-Йорк, США
Хард, парний розряд
Призовий фонд — 75 млн доларів
1/2 фіналу, 4 вересня
Людмила Кіченок (Україна)/Олена Остапенко (Латвія) — Чан Хао-Чін (Тайвань) / Вероніка Кудерметова (6:1,6:2)

Кіченок та Остапенко вдруге вийшли до фіналу на рівні Grand Slam. На початку цього сезону тенісистки поступилися у вирішальному матчі на Australian Open.

У фіналі вони зустрінуться з переможницями поєдинку Катержина Синякова (Чехія)/Тейлор Таунсенд (США) і Крістина Младенович (Франція)/Чжан Шуай (Китай).

Нагадаємо, раніше українка разом із французом Садіо Думбія програла австралійці Еллен Перес та бельгійцю Сандеру Жилю у першому колі змішаного розряду. Зазначимо, що 32-річна дніпрянка — остання представниця України на Відкритому чемпіонаті США.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.