Буданов анонсував “серйозні зміни” у силовому блоці РФ

Війна, Новини, Політика

У Росії протягом двох місяців відбудуться великі зміни у силовому боці, прогнозує очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Буданова під час інтерв’ю Радіо Хартія“.

“Переламу (на війні – ред.) ще не сталося. Але усе поряд. Не може все життя так тривати – ресурси не є нескінченними, ні у нас, ні у них…

Стосовно російської сторони – у найближчі два місяці там сплановані заміни серйозні у силовому блоці. Як вони відбудуться – побачимо скоро. Не так довго лишилось чекати”.

12 травня стало відомо, що російський правитель Володимир Путін пропонує призначити першого віцепрем’єра Андрія Білоусова міністром оборони замість Сергія Шойгу.

Шойгу займав цю посаду з 2012 року.

Водночас Путін призначив Шойгу секретарем Радбезу РФ, а попереднього секретаря Радбезу Миколу Патрушева звільнив “у зв’язку з переходом на іншу роботу”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 263

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.