Моніторять дронами: на Прикарпатті притягли до відповідальності ще двох паліїв трави

Новини, Суспільство

Повідомляється, що з початку року до відповідальності притягнули 169 осіб.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

У звязку з періодичним спалюванням громадянами сухої трави, на території Івано-Франківської області тривають рейди щодо виявлення правопорушників.

Так, учора притягли до відповідальності ще двох паліїв трави.

Крім того, здійснюється повітряний моніторинг за допомогою БпЛА для виявлення як осередків пожеж, так і порушників.

“Наголошуємо, що спалювання сухої трави — це не просто шкідливо, а й небезпечно! Кожен такий випадок може спричинити масштабну пожежу, яка завдає шкоди природі, тваринам і навіть людям. Полум’я легко виходить з-під контролю, знищуючи ліси, поля та домівки. Бережіть природу, а не спалюйте її”, – наголошують у повідомленні.

Також читати: Одна лісова: за добу на Прикарпатті трапилось 45 пожеж в екосистемах (фото)

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.