Війна забрала життя Василя Гайдука, захисника з Ямницької громади

Війна, Новини, Політика

Знову трагічна звістка сколихнула Ямницьку громаду. Від важкої травми, отриманої на війні під час виконання бойового завдання, помер захисник із села Майдан Василь Гайдук.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на сторінку громади.

Народився Гайдук Василь Михайлович 16 червня 1971 р. в селі Майдан. Від перших днів повномасштабного вторгнення захищав землі рідної Батьківщини від загарбників. Молодший сержант Василь Гайдук був водієм автомобільного відділення взводу матеріально-технічного забезпечення однієї з військових частин.

Під час виконання бойового завдання 31 серпня 2024 року на Запорізькому напрямку захисник отримав важке поранення в результаті мінометного обстрілу військовими формуваннями рф. Відтоді перебував на лікуванні. На жаль, 6 вересня серце зупинилося від отриманих важких травм.

Громада висловлює глибокі співчуття рідним та близьким захисника. Вдячність і слава загиблому герою України!

Про церемонію прощання та чин похорону буде повідомлено додатково.

Також читати: Сумні новини для Івано-Франківська: троє військовослужбовців загинули у боях за Україну

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.