Україна повернула додому прикарпатця засудженого в Росії до 27 років ув’язнення

Новини, Політика, Суспільство

29-річний військовий Сергій Гриців є уродженцем Калуського району.

Про повернення військовослужбовця повідомила голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук,інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ .

Серед 49 українців, звільнених з російського полону 13 вересня, військовослужбовець з Калуського району Сергій Гриців. Його засудили в Росії до 27 років ув’язнення.

«Чудова новина для Прикарпаття! Серед звільнених полонених – наш земляк, військовослужбовець з Калуського району Сергій Гриців. Слова вдячності усім причетним, хто докладається, аби визволити українців з російської неволі», – написала Світлана Онищук у Facebook.

Додамо, що 29-річний військовослужбовець 36 бригади морської піхоти Сергій Гриців брав участь в боях за Маріуполь. У вересні 2023 року його засудили в Росії до 27 років позбавлення волі.

Нагадаємо, серед повернених з полону 13 вересня – захисники і захисниці маріупольської «Азовсталі», а також військовослужбовці Нацгвардії, Нацполіції та Держприкордонслужби.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 263

 

https://zaxid.net/news/

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.