12 прикарпатських рятувальників, які гасили пожежу після атаки, отримали опіки

Кримінал, Новини, Суспільство

13 вересня внаслідок атаки ворожого безпілотного літального апарата на Прикарпатті було пошкоджено об’єкт промислової інфраструктури. До ліквідації пожежі залучили декілька сотень рятувальників та  декілька десятків спецавтомобілів, а також 3 пожежні потяги та Пересувний пункт управління,

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на повідомленняГоловного управлінні ДСНС Івано-Франківщини.

Після гасіння 12 рятувальників звернулися за медичною допомогою. Переважно це опіки обличчя та ніг. Після першої медичної допомоги половину пацієнтів відпустили на лікування амбулаторно.  Шестеро осіб перебувають у медзакладах. Важких випадків немає.

РФ пошкоджені п’ять будинків та лінії електропередачі у Галицькій громаді на Прикарпатті.

У хатах повибивало вікна, посікло дахи та стіни, у помешканнях – понищена побутова техніка.

 

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 263

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.