Муніципали взялися за калушан, які розпивають алкоголь на вулиці (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Сектор з охорони громадського порядку відділу муніципальної інспекції управління з питань надзвичайних ситуацій оприлюднив інформацію, як забезпечував громадський порядок під час патрулювання вулиць міста минулого тижня.

Були виявлені та припинені факти розпивання спиртних напоїв та жебракування, йдеться в офіційній інформаці,  інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ.

Зокрема, під час проходження маршрутом на площі Героїв виявлено чоловіка у стані алкогольного сп’яніння, якого було супроводжено додому.

“Слід зазначити, що нетвереза людина на вулиці – це потенційна жертва, щодо якої може бути вчинене адміністративне чи кримінальне правопорушення. Водночас, громадяни у стані алкогольного сп’яніння дозволяють собі нецензурно висловлюватись та чіплятись до перехожих, шуміти та порушувати спокій інших. Під дією алкоголю вчиняються більш тяжкі правопорушення, такі як хуліганство, нанесення тілесних ушкоджень та ін.”, — акцентують у муніципальній інспекції.

Також муніципали нагадують про заборону розпиття спиртних напоїв та перебування у стані алкогольного сп’яніння в громадських місцях.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 263

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.