Найкраще — роботу транспорту та освіту: іванофранківці оцінили якість послуг та сфер у громаді (таблиця)

Новини, Суспільство

Опитаних запитали, чи задоволені вони якістю послуг та сфер в Івано-Франківській громаді.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Так, респонденти поставили найкращі оцінки якості роботи транспорту (3,8 бала) та дошкільній і шкільній освіті (3,7 бала).

Про це свідчать результати соціологічного дослідження «Суспільно-політичні погляди: Івано-Франківська територіальна громада», яке презентувала Громадянська мережа ОПОРА.

Вище середнього оцінили екологічну ситуацію, медичне забезпечення, стан доріг, житлово-комунальні послуги, соціальний захист, підтримку військовослужбовців, прозорість органів місцевого самоврядування.

Дещо гірші оцінки отримали доступність для людей з інвалідністю (2,8 бала) та доступність бомбосховищ (2,7 бала).

Мешканці сіл краще оцінювали всі послуги, крім доступності укриттів та доступності простору для людей з інвалідністю.

Старші опитані краще оцінили рівень відкритості та прозорості влади, стан доріг, екологію, рівень доступу для людей з інвалідністю, соціальний захист.


Опитування провели у серпні 2024 року методом особистого формалізованого інтерв’ю (face-to-face) серед мешканців Івано-Франківської громади віком від 18 років.

В опитуванні взяли участь 400 респондентів. Вибірка репрезентативна за типом поселення (місто, село), статтю та віком респондентів.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 263

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.