Сили оборони зупинили контрнаступ армії РФ на Курщині – представник комендатури

Війна, Новини

Контрнаступ Росії з метою відвоювання території, яка перебуває під контролем українських військ у Курській області, “зупинено”.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на представника військової комендатури в Курській області Олексія Дмитрашківського в коментарі агентству AFP 18 вересня.

“Вони намагалися атакувати з флангів, але їх зупинили. Ситуацію було стабілізовано, і сьогодні все під контролем, вони не досягли успіху”.

Зазначається, що український військовий визнав “невеликий успіх” військ РФ.

“Росіяни увійшли в один з населених пунктів. Вони почали бої за інший населений пункт, але на цьому все”, – сказав він.

Дмитрашківський також заявив, що в результаті російських ударів по цьому району, коли Росія намагається знову захопити свою територію, з кінця серпня загинуло 23 цивільних особи, зазначивши, що вони гинуть, як і українські військові.

13 вересня президент України Володимир Зеленський заявив, що росіяни почали свої “швидкі наступальні дії” в Курській області РФ, проте не досягли якихось серйозних результатів.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 263

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.