Хотів виїхати з країни: 23-річний прикарпатець фіктивно одружився з дівчиною з інвалідністю

Кримінал, Новини, Суспільство

На кордоні з Польщею викрили 19-річну жительку Харкова та 23-річного жителя Івано-Франківщини, які одружилися, аби молодик міг виїхати з України.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Держприкордонслужбу.

Зазначається, що у дівчини – інвалідність II групи. “Пара” нібито їхала в гості до тещі в Італію. Однак, дати відповіді на низку логічних запитань “подружжя” не змогло. До прикладу, молодик навіть не зміг відповісти, як звати його тещу. Кордон “молодята” перетинали вночі. Напевно, сподіваючись на низьку пильність правоохоронців.

Однак спроба виїзду виявилась невдалою. Про правопорушення направили повідомлення до Нацполіції.

Раніше на кордоні з Польщею прикордонники викрили три випадки укладанням шлюбів задля виїзду військовозобов’язаних з країни. Один з чоловіків одружився з тещею.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 263

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.